Llibres al replà

Sendak a l’atac!

SENDAK, Maurice. A la cuina, de nit

Benvolguts veïns i veïnes,

Mireu què hem trobat en Dídac i jo!!! Una autèntic tresor de la literatura infantil. Recordeu aquell famós autor que va trencar motlles amb Allà on viuen els monstres?, doncs ara Maurice Sendak arriba de nou a les nostres mans amb aquest preciós exemplar, únic i singular, d’en Quel que va a la recerca de la llet per fer pastissos. Ep, i en català, en versió de Miquel Desclot! 
No deixa de ser curiós que al mateix temps que apareix aquest llibre fa pocs dies també s’hagi reeditat un títol de la famosa Olívia (Andana). Ja era hora que el nostre fons de LIJ s’anés emplenant d’imprescindibles. 
I tu, quins títols proposaries recuperar? 

One comment

Deixeu un comentari:

A %d bloguers els agrada això: