Llibres al replà

Inauguració de la Fundació Jordi Sierra i Fabra

El passat dilluns 15 d’abril es va inaugurar oficialment la seu barcelonina de la Fundació Jordi Sierra i Fabra, ubicada al seu estimat barri de Sants (carrer Carreres i Candi  80). Vam celebrar amb en Jordi l’obertura d’aquest nou espai per a la literatura catalana destinat a la lectura i a l’estudi on, a més a més de les activitats que hi tindran lloc i que programarà la seva directora, Hortènsia Galí, hi trobarem un pis dedicat a l’obra de l’escriptor així com als objectes, testimonis, manuscrits originals i passions que han marcat la seva carrera.

Moltes cares conegudes de la LIJ el dia 15, així com la presència i paraules del conseller de cultura, Ferran Mascarell, i l’alcalde de la ciutat, Xavier Trias, que van fer costat al protagonista. Sara Moreno, presidenta d’Amigos del Libro i amiga personal d’en Jordi, va regalar-li una auca sobre la seva vida il·lustrada per il·lustradors catalans, espanyols i colombians (en Jordi, com sabeu, té una fundació similar a la ciutat de Medellín). Bateig amb cava, doncs, per a una iniciativa privada, valenta i de caire social que un barceloní ha volgut regalar a la gent de la seva ciutat. Per molts anys, mestre! 

Deixeu un comentari: