Sant Jordi infantil

Carme Solé Vendrell

El contacontes Pep Duran a les Rambles de Barcelona
Benvolguts veïns i veïnes,
Com cada any Sant Jordi ha estat de nou la festa de la literatura. I cada any més, a partir d’iniciatives diverses, ens adonem que la nostra literatura, aquella que també poden llegir els nens i nenes, és més present al carrer. Així com abans era gairebé impossible, impensable, inimaginable que un autor de literatura infantil s’assegués a signar exemplars en les extenses taules d’autors de narrativa per a adults, la normalitat s’imposa i són diversos els autors que aporten el seu gra de sorra a la festa de Sant Jordi. Així, a tall d’exemple, vam poder gaudir dels dibuixos de la Carme Solé Vendrell o dels contes explicats per en Pep Duran al mig de les Rambles de Barcelona. De ben segur que tots vosaltres en teniu un sac ple d’experiències que ens podeu contar. Us animem a deixar testimoni d’una festa que des d’aquí volem compartir amb tothom del barri, sigui del blok que sigui. Feliç Sant Jordi!

2 comments for “Sant Jordi infantil

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.