Llibres al replà

Nova col·lecció de LIJ

L’editorial Arcàdia, centrada en llibres de pensament, s’atreveix amb un nou repte: editar llibres per a lectors de 6 a 12 anys que aportin un plus a la narrativa. La col·lecció, capitanejada per l’ex-Cruïlla Montse Ingla, surt amb tres títols d’escriptors i il·lustradors de renom. 
Gabriel Salvadó, Xavier Salomó i Cristina Losantos 
És així com en els tres primers títols hi trobem l’Anna Manso, amb L’últim violí, acompanyada pels dibuixos de Gabriel Salvadó; en Jaume Cela i en Juli Palou ens ofereixen El mirall, il·luminat per la Cristina Losantos, i el duet Meritxell Martí i Xavier Salomó ens regalen Les mans de la Blanca. Una col·lecció que el proper mes de maig comptarà amb dos títols més i que té per voluntat oferir “una literatura infantil i juvenil de qualitat, que la història tingui molta consistència i que, a més, convidi a una certa reflexió”, en paraules de la directora de la col·lecció. 
Anna Manso i Mertixell Martí 
També en paraules de la Montse Ingla, l’editorial convida a tots els autors que tinguin alguna cosa a dir, que vulguin crear textos amb un plus de reflexió, que s’hi acostin ja que estan oberts a noves propostes. 

Deixeu un comentari: