Llibres al replà

Premis Serra d’Or 2014

Guanyadors i jurat (d’esquerra a dreta): Teresa Mañà, Núria Ventura, Pau Joan Hernàndez, M.Carme Bernal, Montse Ginesta, Jordi Vila Delclòs, Mònica Baró, Carme Rubio i Pep Molist
Benvolguts, un dels nostre veïns, en Pep Molist enguany ha estat el just mereixedor del premi Crítica Serra d’Or 2014 (modalitat àlbum il·lustrat) per la seva obra Vull conèixer Salvador Espriu (Ed. Baula) il·lustrat per Jordi Vila Delclòs. Una obra que en paraules del propi Molist, “no és un llibre només per a infants sinó també per convidar tothom a descobrir Salvador Espriu, a vestir el seu fil prim de la vida”. Felicitats!
Per altra banda també felicitar a Pau Joan Hernàndez, per guanyar el premi en la modalitat de juvenil per la seva obra La balada del funicular miner (Cruïlla) i a Maria Carme Bernal i Carme Rubio, autores de Tant de gust de conèixer-lo, senyor Salvat-Papasseit (PAM), guanyadores en la modalitat de coneixements. 

Orgullosos de tenir un veí tan premiat i uns autors tan galdosos!!!

2 comments

Deixeu un comentari:

A %d bloguers els agrada això: