Llibres al replà

Nous inquilins!

Benvolguts tots i totes!

Enguany tenim novetats! I és que des del primer dia de 2015 la nostra inquilina Miss Dewey ha decidit anar a córrer món i abandonar el lloger del pis. Però abans de marxar ens ha aconsellat acollir un nou inquilí al 3r 1a: en Koko, un goril·la de San Francisco, i el seu gatet All Ball. I reunida la comunitat en pes, hem decidit que siguin molt benvinguts els nous veïns!!!
En Koko ja ha estat informat de quins són els seus deures i les seves obligacions: no deixar pells de plàtan a l’escala, tancar la porta amb clau els caps de setmana i convidar-nos a conèixer més i millor la LIJ amb una mirada molt animal. 
(Ep, i si voleu conèixer qui hi ha darrera d’en Koko i l’All Ball, només cal que passeu per l’apartat Qui som? i ho descobrireu! De ben segur que molts la coneixeu.) 

One comment

  1. CConeixem la nova veïna, podem donar fe que és seriosa, responsable, complidora i intel•ligent (segur que no farà soroll fora d’hores) i també que, com a bona valenciana, és alegre, divertida, amb un fi sentit de l’humor…(i quan riu els ulls se li fan petits). Vaja, que quina sort viure en aquesta escala!!!
    Ja sabem que Miss Dewey és un cul inquiet així que li desitgem apassionats viatges!!!

Deixeu un comentari: