Llibres al replà

Burgas, Kamal i els alfabetistes

Els Alfabetistes comencen a fer camí! I és que el passat dimarts dia 21 d’abril vam tenir la sort de poder gaudir, en el marc de la Casa del libro de Barcelona, de la presentació de la darrera novel·la del nostre veí Àngel Burgas. Kamal i els Alfabetistes ja us els vam presentar en aquest mateix blog, però ara s’ha vestit de llarg i ha aparegut a escena de la mà de la Care Santos. La presentació va ser esplèndida, deixant les més de cinquanta persones de públic present a l’acte amb les ganes d’agafar el llibre i començar a llegir. No us el perdeu, alguns veïns ja l’hem tastat i creiem que us ho passareu la mar de bé. I és que Burgas ens sorprèn amb una història esbojarrada on es trenquen tots els tòpics possibles: nazis amics de jueus, alemanys enamorats de turcs, dolents omnipotents que han de viatjar en metro, etc. Una història esbojarrada on tot queda trabat i ben trabat. Gràcies Care, gràcies Àngel i gràcies Edebé per permetre’ns compartir aquells moments. 

Deixeu un comentari: