Barcelona Ciutat de la Literatura

    Ahir, al Saló de Cent de la ciutat de Barcelona, es va presentar la candidatura de Barcelona Ciutat de la Literatura. Davant d’un públic molt literari, que representava totes les baules de la cadena literària, des dels autors als llibreters, l’alcalde de la ciutat i el Conseller de Cultura de la Generalitat de Catalunya van comprometre’s a llançar la proposta davant de la UNESCO. Ciutats com Edimburg, Dublín o Praga ja són ciutats literàries, i Barcelona no es vol quedar a part d’aquesta interessant inicitiva de caràcter internacional.
I la LIJ també hi era present! I és que en diferents moments dels discursos van citar la lectura i els petits lectors, així com també la presència de Reina Duarte, presidenta del ClijCAT. 
Molta sort! 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *