Llibres al replà

Anuario Iberoamericano sobre el Libro Infantil y Juvenil 2013

Un any més, i amb puntualitat anglesa, ha arribat el Anuario Iberoamericano sobre el Libro Infantil y Juvenil, edició 2013. Aquest anuari, publicat des del 2004, en paraules del director de la Fundació SM Leoncio Fernández, té com a objectiu “dignificar el ámbito de la Literatura Infantil y Juvenil en Iberoamérica, y ofrecer un instrumento riguroso, fiable y en permanente actualización que guíe a los profesionales, estudiosos e investigadores, en sus exigencias de formación e información”. I a fe de déu que ho aconsegueix. I és que l’anuari fa un repàs de la producció editorial del llibre infantil a partir de la col·laboració d’expertes d’arreu dels països sudamericans i de l’estat español. A més, pel que fa a l’estat español, té la capacitat de dividir les col·laboracions segons les llengües oficials de l’estat, i és així com trobem capítols separats per la literatura infantil en castellà, català, gallec i basc. Consulteu-lo, és un document necessari per entendre on estem i cap a on anem. 
Podeu descarregar la versió digital gratuïta a: Anuario Iberoamericano sobre el Libro Infantil y Juvenil 2013

Deixeu un comentari: