Llibres al replà

II Jornades de Laboratoris de lectura

Els dies 5 i 6 de juliol, la Biblioteca Roca Umbert de Granollers, acollirà les II Jornades de Laboratoris de Lectura, sota el títol “Models creatius per a l’experiència lectora dels infants”.

Les jornades s’adrecen a agents culturals, bibliotecaris, educadors i mediadors del foment de la lectura. 

L’activitat comptarà amb la participació d’experts catalans i europeus en aquest àmbit. Kathrin Buchmann, directora de programes del centre cultural LesArt (Berlín), i José Antonio Portillo, artista i pedagog, pronunciaran la ponència “Models creatius per a l’experiència lectora” i aportaran també les seves experiències pràctiques en la matèria, que es completaran amb les aportacions de les responsables de les biblioteques de Girona, Cornellà, Vilassar de Mar, Reus i Tarragona, equipaments amb laboratoris de lectura adreçats al públic infantil. 

Malauradament les inscripcions s’han tancat a hores d’ara gràcies a l’interès de molts professionals de diferents procedències i àmbits, fet que ens augura una trobada molt rica i interessant.
Però no patiu, la família Mumin al complet estarà allà fent un relat de tot a través del bloc dels laboratoris, tuitejant (#brulab), i fent Streaming perquè pugueu seguir les jornades des del sofà de casa.

Deixeu un comentari: