Llibres al replà

Llapis i… acció! Roser Capdevila dibuixa

En el marc del Palau Robert de Barcelona s’ha inaugurat l’exposició Llapis i… acció! Roser Capdevila dibuixa, una exposició que se centra en la figura d’aquesta nostrada il·lustradora. 
L’exposició ocupa tota la planta baixa del Robert i permet descobrir la Roser Capdevila i Valls (1939) des del seu àmbit més públic i famós -la girafa Palmira, Les Tres bessones…- fins a aspectes molt més íntims i desconeguts com els seus exvots o fins i tot un retaule dedicat a Sant Gil gloriós, patró de Pinyana, passant per les “cuinetes” o els seus bellíssims quderns d’apunts. Una exposició que va més enllà de la figura pública de Roser Capdevila i que, amb un humor sempre present -i si no mireu el medallero-, ens permet endinsar-nos a aquesta il·lustradora d’una imaginació desbordant. I és que després de l’exposició hom surt amb la sensació d’admiració i enveja per no haver pogut participar en algunes de les mogudes que la Roser ha compartit amb els seus, el seu barri d’Horta o en els diferents pobles on la Roser ha fet estada. No us la perdeu! S’acaba el 27 d’abril. Podeu veure’n el reportatge a http://www.tv3.cat/3alacarta/#/videos/4702771

2 comments

Deixeu un comentari: