Llibres al replà

V Congrés de Literatura Infantil i Juvenil Catalana

Pels qui hi heu estat de ben segur que reconeixeu aquesta imatge, pels qui us ho heu perdut, dir-vos que el V Congrés de LIJ catalana s’ha tancat amb un bon nivell, algunes ponències i taules rodones que passaran a la història i un marc incomparable. Només podem fer que felicitar els organitzadors, especialment la “comissària”, la Marta Luna, per la feina i l’encert en l’elecció dels participants, així com convidar a l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana a repetir aitals bones obres. Esperem amb ganes el proper per retrobar-nos amb tanta gent coneguda i saludada -com deia aquell- i tornar a gaudir de la saviesa de molts de vosaltres. 
A la foto, un veí de l’escala en un moment de la seva ponència sobre il·lustració històrica. El reconeixeu? 

6 comments

  1. Moltes gràcies a tots els qui vau anar al congrés i ens ho podeu explicar. tinc moltes ganes d'escoltar la conferència de la Teresa Duran. Estarem atents tots els Mumin.
    gràcies

    1r 1a

Deixeu un comentari: