Llibres al replà

XXIX Saló del Llibre Infantil i Juvenil 2013

Un any més, i ja en són 29, s’ha celebrat el Saló del Llibre Infantil i Juvenil (un dia d’aquests prometem fer-ne un article llarg que guardarem a les Golfes). Com en les darreres edicions, la fira de Mollerussa ha posat a disposició dels joves lectors una de les seves naus: milers de metres quadrats al servei de contacontes, escriptors, il·lustradors, editors i, molt especialment, lectors joves amb ganes de descobrir llibres. 
Sembla que enguany l’assistència ha superat totes les expectatives i que convida a continuar amb més ganes, si cal. I és que el proper any serà el XXXè Saló!!! 

Us passem l’enllaç d’un interessant reportage sobre diferents actes i visitants il·lustres que s’han succeït en el marc del Saló d’enguany que trobareu a Saló del Llibre 2013

Així mateix adjunem una foto del dia de la visita al Saló de l’il·lustrador Lluís Farré -autor entre d’altres dels pop-ups més nostrats dels darrers temps, editats per Combel-, un dels visitants habituals de l’escala qui en diverses ocasions ha fet passada pels nostres pisos. En la imatge podem comprovar l’interès que va despertar la seva presència entre el nombrós públic infantil. 

Deixeu un comentari: