Llibres al replà

Premi Trajectòria a Pep Albanell

Dins dels actes de la Setmana del Llibre en català (http://www.lasetmana.cat/) aquest dijous dia 12 de setembre es va fer entrega del Premi Trajectòria d’enguany al nostre estimadíssim Pep Albanell o Josep Albanell o Joles Senell. Sigui a qui sigui dels tres, la qüestió és que la trajectòria de l’autor, glossada en totes i cada una de les les seves desenes d’obres, l’acrediten com a just mereixedor del guardó. 
L’acte va ser molt entranyable, ple de sorpreses com les lectures que alguns dels millors amics de l’autor (Quim Carbó, Mercè Canela, Ramon Besora…) van fer de les seves dedicatòries i amb la cirereta final de la intervenció de la filla d’en Pep qui va dirigir unes boniques paraules al seu pare i que van fer caure més d’una llàgrima en els presents. El discurs del Pep va ser quatre paraules: gràcies, gràcies, gràcies i… gràcies. 
Gràcies a tu i que per molts anys puguem gaudir d’aitals obres! 

Deixeu un comentari: