Dues dames de la literatura Infantil

Una exposició, elaborada per la Facultat de Formació del Professorat i el CRAI Biblioteca del Campus de Mundet, homenatja conjuntament Aurora Díaz Plaja i Joana Raspall en el centenari del naixement de les dues autores. 
Inclou materials procedents de les mostres «Aurora Díaz Plaja: llegir per fer llegir» i «Escaleta de versos, Joana Raspall, graó a graó», organitzades amb anterioritat per la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la UB i el Consell Català del Llibre per a Infants i Joves, respectivament, i es completa amb altres documents del fons del Centre de Recursos per a l’Aprenentatge i la Investigació (CRAI-UB) i de col·leccions privades.
L’exposició es pot visitar al CRAI de la Facultat del 23 de setembre al 5 d’octubre. 
Per altra banda, el dia 1 d’octubre es va celebrar una Jornada de treball, amb passejades literàries, visites guiades i taules rodones que van recordar, incidir i posar de nou en valor  les intenses trajectòries de dues bibliotecàries i escriptores que han deixat una empremta inesborrable en els sectors vinculats a la lectura i la literatura, i també en la societat del nostre país. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *